Kjære søndag

I dag er verdens bokdag, så kos dere litt ekstra med bøkene i dag (og del bøkene dere leser med andre på alle mulige måter).

I går var det dugnad i borettslaget jeg bor i. Det var hyggelig og sosialt og vi fikk gjort mye, resultatet for meg i dag er at jeg er støl. Er vant til å gjøre ting, men å gjøre så mye på en gang er det en stund siden jeg har gjort. Planen i dag var å fortsette i min egen hage, men mulig det blir lite av det, heller sitte å lese litt i solveggen kanskje. Dagens smakebit kommer fra Wildefire (#1) * av Karsten Knight.

Ash raised her hand and touched the skin over her cheek, at once painfully self-conscious of how her skin, the hue of earthen clay, clashed against the backdrop of her predominantly white school. She spent the better part of each day feeling like a grizzly in the polar bear cage, and now Lizzie Jacobs was poking her with a stick through the bars.

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

26 kommentarer om “Kjære søndag

  1. Hoppas du satte dig och läste i solen 🙂 Låter som det enda kloka valet 😉
    Tack för smakbiten 🙂 den boken skulle man nog kunna förlora sig i. Låter som en spännande värld!

    Liker

    • Satt litt i solveggen, men luften er fremdeles litt kald, så sofaen inne var også god 🙂
      Det var en veldig interessant bok, så vil lese resten av serien også (må bare kjøpe dem først…) 🙂

      Liker

  2. Det hørtes veldig herlig ut å sitte og lese i solveggen. Her er det masse sol i bakgården kan jeg se ut vinduet. Men fruen må være streng med seg selv og sitte inn og rekne på økonomioppgaver i dag. Bare en liten bloggpause sånn på midten 🙂 Ha en riktig fin søndag!

    Liker

    • Jeg har tatt meg en fridag fra alt i dag og bare leser romaner; det er tross alt verdens bokdag. Studier og resten av hagen kan jeg ta en annen dag 🙂
      Håper du også har en fin søndag!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..