Smakebit: Ingen er alene

En smakebit på søndag

En smakebit på søndag er et meme som er opprettet av Flukten fra virkeligheten.

I går fikk jeg en litt forsinket bursdagsgave som jeg ble utrolig glad for; jeg fikk Pathfinder roleplaying guide: Core rulebook. Det sier nok ikke så mye for mange, men for de som har spilt noe rollespill… 🙂 (vi spilte selvfølgelig litt også i går, det ble «bare» 6/7 timer i går 😛 ) Litt senere i dag skal jeg på første fellestrening til et danseshow jeg skal være med på (!) – uuæææ – hva er det jeg har sagt ja til?

Dagens smakebit kommer fra en spenningsbok, tredje bok i en trilogi (hvor det er lenge siden jeg leste de to første – og ja, ingen spoilere!).

Ingen er alene

Daisy nikket, selv om magen føltes urolig. Dette var andre gangen de hadde tatt ut bugen. Hun klarte ikke å slutte å tenke at den var et ordentlig småkryp, et eller annet farlig insekt som kanskje ville våkne etter at Teo pakket det ut, og sette klørne i håndflaten hans før det krabbet inn under huden på ham.

Når jeg har lest ut denne boken, har jeg lest ut min andre serie i år (planen er å lese ferdig 6 serier i år…)

Leser du serier etterhvert som de kommer ut, eller venter du til flere av bøkene er kommet ut så du kan lese alle på en gang?

21 kommentarer om “Smakebit: Ingen er alene

    • Bare hyggelig 🙂
      Jeg ble sittende og lure, når du pauser i en serie; husker du da hva som skjedde i tidligere bøker når du fortsetter serien, eller leser du bøkene om igjen for å få med hele historien?

      Liker

    • «Ulempen» med å jobbe på bibliotek; jeg tar ofte med meg nye serier hjem når de kommer…
      Har du bestemt deg for noen serier du vil lese ferdig, eller bare tar du det som det kommer?

      Liker

  1. Interessant! Jeg pleier å lese litt hipp som happ – som regel leser jeg første lenge etter at resten er skrevet – låner alt på biblioteket som regel.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..