En dag

Tittel: En dag (org. One day)

Forfatter: David Nicholls

Denne boken leste jeg av to grunner: lesesirkel og Buzzwordathon (numbers). Hadde jeg ikke hatt disse to grunnene tviler jeg på om jeg hadde lest den ferdig.

Det var ikke det at jeg ikke syns boka var bra, den var bare meh. Den gav meg ingenting og karakterene føltes flate hele veien.

Historien er om Dex og Em. Som leser møter vi dem 15. juli i omtrent 20 år. Små bruddstykker av livet dems mens det utfolder seg. Oppturer og nedturer. Jeg vil tro det var meningen at det skulle være romantisk eller noe, men det funket ikke for min del. For å kunne bry meg om karakterer i en bok må jeg bli kjent med dem og dessuten, siden det skulle være en kjærlighetshistorie burde det vært en viss grad av kjemi mellom de to karakterene, ikke bare hva som føltes som hovedsaklig irritasjon.

En stor omveltning finner sted mot slutten av historien og jeg følte at jeg burde brydd meg om det, men jeg bare trakk på skuldrene og tenkte «ja vel».

Med andre ord: dette var ikke akkurat en bok for meg, i alle fall ikke nå. Kanskje jeg kunne likt den for mange år siden eller at jeg kan komme til å like den en gang i fremtiden (men, jeg kommer nok aldri til å lese den igjen så hvem vet?).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..