Sceneskifte

Tittel: Sceneskifte (org. A special relationship)

Forfatter: Douglas Kennedy; oversatt av Ingegerd Norbye Tronslien

Jeg er litt delt om meningen min om denne boka. For det første: slutten av teksten på baksiden av boken hinter til noe som faktisk ikke skjer. For det andre: teksten på innsiden av «flappen» fra omslaget hinter til noe som skjer i historien – men det tok over halve boken før det skjedde, så jeg både satt og ventet på det og følte av mye av historien var røpet.

Omtrent litt over første halve delen av boka var egentlig litt kjedelig (og jeg satt som sagt og ventet på at det som allerede var røpet på omslaget faktisk skulle skje).

Den siste halvdelen av boka var spennende og interessant.

Likevel veide ikke siste halvdelen opp for den første delen. Helt ærlig ville jeg ikke lest ferdig denne boka om det ikke hadde vært for at jeg ventet på tvisten det allerede var fortalt om. For det første burde den ikke blitt røpet på omslaget – det gjorde at den ikke hadde noen effekt. For det andre – det burde vært enten flere mindre tvister eller boka burde vært kortere.

Grei nok bok å ha lest, men den var ikke så langt på nær så god som den kunne vært etter min mening. Grunnen til at jeg mener det har nok mest å gjøre med at tvisten ble røpet, men ikke skjedde før over halvveis i boka så det hele føltes på en måte litt meningsløst.

Historien var veldig forutsigbar og selv om slutten prøvde å være overraskende klarte den ikke å redde boka for min del.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..