Wrecked

Tittel: Wrecked

Forfatter: Anna Davies

Hva leser man ikke om det står i bokhylla? (selv om jeg ikke aner hvor den kommer fra…) Noen ganger blir jeg forundret over hva jeg har i hyllene, men jeg har ryddet en del i det siste så det er ikke så overraskende lenger.

Ifølge GoodReads er dette en gjenfortelling av Den lille havfruen. Det er godt mulig, men det er så lenge siden jeg leste den historien så vet ikke hvor mye det stemmer.

Uansett, boka var veldig lettlest og den kommer til å bli fort glemt.

En skimrende havmann redder hovedpersonen Miranda da hun etter en båtulykke er i ferd med å drukne. Han forelsker seg umiddelbart i henne, så #instalove skjer så raskt at jeg nesten ikke får det med meg.

Båtulykken Miranda overlevde gikk ikke like bra for alle involverte og tilnærmet alle på den lille øya skygger unna Miranda. Den eneste hun føler seg vel med er Christian, en nykommer på stranda på øya hvor Miranda overlevde…

Fortellingen er gjennomsiktig, de få tvistene som prøver seg er lett å gjennomskue og alle karakterene er litt som endimensjonale pappfigurer føles det som.

Så hvorfor jeg leste ut boka er jeg litt usikker på, men det gikk i alle fall fort så brukte i det minste ikke så mye tid på den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..