Daisy Jones & The six

Tittel: Daisy Jones & The Six

Forfatter: Taylor Jenkins Reid

Daisy Jones and The Six handler om musikk og hvordan et band går fra startgropen til de store høyder for så å plutselig ikke være mer. Den er skrevet i intervju-format og høres kanskje ikke så spennende ut med den første forklaringen min.

Boken kjøpte jeg fordi jeg hadde hørt så mange positive omtaler om den, noe som ofte gjør meg litt nervøs for tenk om jeg ikke syns den er like god som de fleste andre syns den er?

Det tok meg kun tre dager og lese ut boka og jeg angrer på at jeg ikke lot meg selv nyte den lenger. På den annen side, det er jo bare å lese den om igjen!

Alle karakterene hadde sine distinkte egenskaper og de var lett å skille fra hverandre. De var sin egen person, men de passet også uvanlig godt sammen som et band (innimellom). Noen ting, som «sex, drugs & rock’n’roll» var veldig typisk for tiden boken er satt i (60-70-tallet), mens andre er mer evigvarende. Jeg ble ikke like glad i alle karakterene, men alle hadde noe ved seg så det ville vært rart om de plutselig bare forsvant.

I den siste delen av boka var det en overraskelse jeg absolutt ikke så komme, men den passet perfekt inn.

Totalt sett en bok jeg nesten ikke merket at jeg leste fordi jeg ble så oppslukt av historien på best mulig måte. Eneste minuset med boka jeg kan se er at musikken ikke er spilt inn så jeg kan ikke høre på den mens jeg leser. Joda, tekstene til sangene er bak i boka, men siden dette er oppdiktet finnes det jo ikke innspillinger av disse sangene og det ville jeg veldig gjerne hørt.

Jeg følte med karakterene på både opp og nedturene deres. For en spennende tid å leve et slikt liv! En ekstremt fascinerende bok etter min mening som jeg gleder meg til å lese igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..