Two can keep a secret

Tittel: Two can keep a secret

Forfatter: Karen M. McManus

Forfatterens forrige bok, One of us is lying, er en bok jeg stadig anbefaler fordi den er både lettlest og spennende. Sånn sett er denne i samme gaten for min del.

Jeg leste ut denne boka i løpet av en litt over en dag og det var fordi jeg ble så nysgjerrig at jeg ikke klarte å legge den fra meg.

Mysteriet både med hva som skjedde med tvillingsøsteren til den ene hovedpersonens mor og hva som egentlig skjedde for fem år siden når nok ungjente ble drept, er noe av utgangspunktet for boka.

Siden jeg leste den så fort gikk jeg sikkert glipp av noen hint i løpet av historien (og ett av dem hoppet jeg uelegant over uten å engang registrere det). Følelsen av at om jeg leser boka på nytt kommer jeg til å se en god del hint som ville gjort at jeg ville klart å gjette litt nærmere riktig.

Uansett, for meg var boka god underholdning og jeg kommer nok til å fortsette å lese bøker av denne forfatteren fordi hun både har en skrivestil jeg liker og jeg liker mysteriene.

Riktignok var det noen ting som føltes litt usannsynlig, men samtidig så finnes det mange gale mennesker i verden så alt ville kanskje ikke være så unaturlig som jeg først og fremst tenker.

Forfatteren klarte å holde spenningen oppe gjennom hele fortellingen og jeg likte den ekstremt sakte «romansen» som bygde seg opp. Heldigvis passet den lille søte delen godt inn i historien uten at det ble påtatt.

Totalt sett likte jeg boka godt og den hadde et par overraskelser jeg ikke klarte å forutse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..