Vanens makt

Tittel: Vanens makt (org. The power of habit)

Forfatter: Charles Duhigg

ISBN: 978-82-7201-615-8

Hvor jeg hørte om denne boken først er jeg ikke sikker på, men at jeg ville lese den var det ingen tvil om. Derfor tok jeg like godt å kjøpte boka.

Innholdet var definitivt mye informasjon, men det var krydret med mange historier for å understreke poengene som ble lagt fram. Så selv om det var mye informasjon var boka lettlest fordi historiene gjorde det lettere å følge tankegangen og forstå hva som ble ment. Det er en bok jeg tror jeg vil ha mye nytte av, både fordi den sier noe om hva vaner er, hvorfor de er det og hvordan de kan endres.

Den vanen jeg først tenker å endre er det å faktisk notere ned ting i bøker jeg eier når jeg leser og dermed får ny innsikt jeg ønsker å huske. Så neste gang jeg leser denne boka (som jeg regner med ikke blir alt for lenge til), så skal jeg ha en blyant eller penn i nærheten så jeg kan skrible ned det jeg ønsker langs permen når jeg får aha-opplevelser og nye tanker. Da tror jeg det blir en enda bedre bok neste gang jeg leser den og blir minnet om innsikt jeg har fått og hva jeg har lært siden forrige gang jeg leste den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..