The influential mind

Tittel: The influential mind

Forfatter: Tali Sharot

ISBN: 978-1-4087-0607-7

Undertittelen på boka var vel det som solgte meg: What the brain reveals about our power to change others. Ikke at jeg mener jeg skal begynne å gå rundt å forandre andre, men jeg syns det er et fascinerende tema. Mest fordi jeg tenkte at undertittelen og dermed innholdet i boka dermed også kunne forklare hvorfor og hvordan jeg blir påvirket av andre og samfunnet som helhet.

Mens jeg leste boka var det en del «aha»-momenter; noen i form av «selvfølgelig er det sånn» og andre i form av «jøss, det ville aldri falt meg inn å tenke den tanken om den informasjonen». Det var skrevet mye om hva mange tar som selvfølgeligheter, men som faktisk er feil. At om du forstår hvordan hjernen opererer kan du faktisk endre hvordan du selv opererer. Et absolutt fascinerende konsept som kan virke litt søkt i starten, det syns i alle fall jeg at det var. Etterhvert som jeg leste ble jeg derimot bare mer og mer overbevist at forfatteren definitivt var inne på noe.

Så selv om jeg lånte denne boka på biblioteket, har jeg en følelse av at jeg kommer til å kjøpe den til meg selv for å kunne lese den flere ganger og også ta notater i den når jeg tenker over ting jeg leser.

En bok jeg trygt kan anbefale om du vil forstå mer av hvordan hjernen og dermed du selv fungerer og hvorfor du ofte gjør som du gjør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..