Isla og den store kjærligheten

Tittel: Isla og den store kjærligheten (org. Isla and the Happily Ever After)

Forfatter: Stephanie Perkins; oversatt av Ina V. Steinman

ISBN: 978-82-03-25917-3

Dette er tredje boka i en sukkersøt og klissete serie som kan leses uavhengig av hverandre. Jeg vil likevel anbefale å lese dem i riktig rekkefølge fordi personene fra bok en og to dukker også opp i denne boka. Bok en er Anna og det franske kysset og bok to er Lola og gutten i nabohuset. Grunnen til at jeg anbefaler å lese dem i riktig rekkefølge var at jeg leste Lola først, så jeg hadde en del øyeblikk hvor jeg var ganske forvirret fordi jeg skjønte at det var noe som hadde skjedd før uten at det ble forklart i den boka.

Isla er en pliktoppfyllende jente som nesten alltid gjør som hun skal. Hun har en bestekompis, Kurt, som ikke alltid går like godt overens med alle andre – mest fordi de ikke forstår og aksepterer ham. Isla har vært avstandsforelsket i Josh de siste tre årene de har gått på skole sammen. Så når Isla innser at Josh har slått opp med kjæresten og han faktisk vet hvem hun er, vet hun ikke helt hva hun skal gjøre.

Siden dette er en sukkersøt bok på alle måter (og tittelen gir en god indikasjon…), er det ikke til å unngå å vite at det skjer noe mellom Isla og Josh. Alle komplikasjonene som følger med romansen derimot, de er ikke like lett å gjette seg frem til hele veien – noe som gjør boka til en underholdende opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..