Smakebit | Isla og den store kjærligheten

Dagens smakebit kommer sent, men godt. Egentlig er den veldig passende denne helgen fordi det er en kjærlighetshistorie og jeg var i bryllup i går (så er en smule sliten i dag). Bryllupet var fantastisk og jeg koste meg masse.

Boken smakebiten er fra er Isla og den store kjærligheten av Stephanie Perkins. Det er en frittstående oppfølger av Anna og det franske kysset og Lola og gutten i nabohuset.

Jeg lukker øynene, og han kysser dem – ett forsiktig kyss på hvert øyelokk. Nesa hans følger konturen av min, og munnen hans stanser like over min. Jeg legger armene rundt halsen hans. Leppene våre møtes med mer hastverk denne gangen. Mer utforsking. Vi kysser helt til det ikke kan kalles kyssing lenger, det er helt klart klining, mens hendene hans smetter under jakka og rundt livet mitt.

Vi synker ned på pleddet.

Fingrene våre er i hverandres hår, og jeg kjenner pusten hans mot halsgropen min, og jeg skulle ønske at verden kunne sluke oss her, hele, i dette øyeblikket. Og det er da det slår meg, at det er dette – dette – det vil si å bli forelsket.

9 kommentarer om “Smakebit | Isla og den store kjærligheten

  1. Jag har läst de två första böckerna i svensk översättning, av någon anledning så översattes inte tredje boken så den har jag inte läst. Får nog läsa den på engelska. Tack för smakbiten.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..