Leah on the offbeat

Tittel: Leah on the offbeat*

Forfatter: Becky Albertalli

ISBN: 978-0-241-33105-7

Det er flere år siden jeg leste Simon vs the homo sapiens agenda, så jeg husker ikke så mye av den bortsett fra at jeg likte den godt.

Så jeg var ganske forvirret i starten når jeg begynte på denne boken; jeg kunne ikke huske karakteren Leah i det hele tatt. Ups? Dermed tok det meg litt tid å komme inn i historien – hadde jeg ikke visst at det var en annen bok før tror jeg faktisk det ville skjedd raskere. Jeg satt i starten og ventet på at jeg skulle huske noe fra forrige bok, men jeg burde visst bedre – jeg mener, jeg har kjent meg selv hele livet mitt og burde vite nå at hodet mitt ikke fungerer på den måten.

Når jeg endelig kom så langt i historien at jeg klarte å legge fokuset på forrige bok vekk, klarte jeg ikke å legge boken fra meg igjen. Å være i hodet på hovedpersonen Leah var underholdende til tusen. Veldig relaterbart og utrolig morsomt.

At jeg ikke husker særlig fra boken om Simon gjør ingenting, denne boken er fantastisk helt på egenhånd. Det er et par ting som nok gir bedre mening om du husker mer fra boken til Simon, men ingen grunn til panikk – tilnærmet alt er forståelig – jeg tror som sagt bare hjernen min var litt for opptatt av å prøve å huske noe for å komme raskere inn i historien. Noe som gjorde alt værre fordi da var det det jeg fokuserte på og ikke å bare nyte den utrolige historien.

Det er forviklinger, kjærlighet, ungdomsliv, oppvåkning og oppvekst. Alt mikset godt sammen i et sammensurium som de fleste burde klare å kjenne seg igjen i og ha et forhold til på en eller annen måte. Det handler tross alt om å tørre å være seg selv, være ærlig og i tillegg bekymre seg for hva andre kommer til å håndtere sannheter som kommer ut.

(*reklamelinker; om du kjøper noe etter å ha benyttet disse kan det være at jeg får en liten kompensasjon uten ekstra kostnad for deg)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..