The success principles

Tittel: The success principles*

Forfatter: Jack Canfield

ISBN: 978-0-0071-9508-4

Dette er en bok jeg først hørte som lydbok og syns det var så mye jeg ville ha med meg mye mer så jeg kjøpte like godt boka. Når boka kom i posten ble jeg litt overrasket – den var mye tykkere enn jeg trodde den skulle være. Den overraskelse kunne nok vært unngått om jeg hadde innsett av lydboken var en forkortet utgave, og jeg i tillegg hadde sett på sideantallet når jeg bestilte boka.

Heldigvis likte jeg hele boka. Det er så mye å ta inn at jeg endte med å bruke over to måneder på boka, og jeg vet at jeg kommer til å lese den mange flere ganger. Veldig uvant til meg å være. Kapitlene er korte og innholdsfortegnelsen er veldig oversiktlig. Noe som gjør at når jeg skal lese den på nytt kommer jeg til å velge meg ut kapitler jeg føler passer der og da. Det er så mange prinsipper jeg tenker kan være lurt å leve etter, og noen som kan være greie å minne seg selv på innimellom.

For meg kommer dette til å bli en bruksbok. En bok jeg tar frem fra bokhylla når jeg enten føler jeg trenger litt nye input, nye smarte ting, vil rydde litt opp i livet og tankene mine og sikkert mange andre ting også.

Siden jeg er den jeg er leste jeg hele boka fra perm til perm. Ble fullstendig overveldet og husket ingenting føler jeg…bortsett fra at jeg ofte ble sittende å tenke etter å ha lest et kapittel eller et avsnitt som resonnerte veldig med meg på et eller annet vis. Det er noe av grunnen til at jeg bare må lese den litt av gangen – det er så mye informasjon at jeg ikke får med meg alt på en gang. (skjønt, det ville vært veldig praktisk)

Så for deg som vil lære noe nytt, bli minnet på noe du ikke tenker så ofte på, bli mer bevisst på deg selv og samfunnet rundt deg – det er godt mulig at denne boka er noe for deg.

(*reklamelinker; om du kjøper noe etter å ha benyttet disse kan det være at jeg får en liten kompensasjon uten ekstra kostnad for deg)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..