Penger som varer lenger

Tittel: Penger som varer lenger*

Forfatter: Henriette W. Quanvik & Beate Willumsen

ISBN: 978-82-419-1592-5

Jeg har fått stadig mer dilla på å lese bøker om økonomi, så når jeg så denne boka måtte jeg bare finne ut av hva jeg syntes om den.

Det første som slo meg var at jeg likte inndelingen av kapitlene. Noe annet som var uvant fra andre bøker jeg har lest som har vært økonomirettet var historiene som var sist i hvert kapittel. De var realistiske scenarioer som jeg tenker mange kan ha nytt av som små aha-opplevelser.

Totalt sett likte jeg boka godt; den var godt skrevet, enkel å forstå og masse nyttig informasjon. For min egen del ble dette likevel for tynt – jeg følte jeg visste om/kunne det som var. Det at siste kapittelet nevner investering og sparing syns jeg var veldig bra, men det fortalte meg likevel ikke noe nytt.

Nå er jeg nok over gjennomsnittet opptatt av egen økonomi, så det har gjort at jeg stadig skaffer meg ny og mer informasjon om temaet. For de som derimot ikke er så fokuserte på det som jeg er, de kan ha mye god nytte av denne boka.

Så jeg innser at jeg ønsker meg bøker som er hakket mer avansert enn denne, men likevel holder seg på et nivå jeg kan forstå.

Boka er for de som ønsker mer ut av økonomien sin, men som ikke har lyst til å sette seg inn i innviklede ting. Den kan passe for de som bare vil ha litt mer oversikt og som ønsker å velge ut noen ting å fokusere på for å gjøre den økonomiske hverdagen sin litt enklere. Noe som absolutt er et bra mål, og som for de fleste ikke burde være for vanskelig å oppnå.

En bok jeg trygt kan anbefale.

Har du lest noen bøker om økonomi i det siste? Del de gjerne i kommentarfeltet – jeg er alltid på utkikk etter ny informajson.

(*reklamelinker; om du kjøper noe etter å ha benyttet disse kan det være at jeg får en liten kompensasjon uten ekstra kostnad for deg)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..