Smakebit – Hun ba om det

Noen ganger kommer jeg over bøker jeg ikke har lyst til å lese på grunn av temaet, men som jeg også har lyst til å lese på grunn av temaet. Hun ba om det av Louise O’Neill er en sånn bok. Den er oversatt av Line Almhjell.

Ungdomsromanen omhandler voldtekt, så den passer ikke for alle. Ifølge Goodreads har jeg nå lest 36% av boken, og jeg liker måten den er skrevet på. Temaet er ubehagelig – akkurat sånn jeg tenker det burde være, kanskje spesielt fordi så langt inn i boken føles det også veldig troverdig.

Han drar meg med seg, men jeg vil ikke gå. Jeg vil bare finne et rolig sted å legge meg ned alene og kjenne på bruspulveret som løser seg opp i blodårene mine. I spisestua gjemmer jeg ansiktet mot skulderen hans mens han åpner en ølboks, men så slynger musikken seg rundt meg, trekker meg ut på gulvet i midten av rommet. Jeg kjenner at den invaderer meg, tar over, fyller de porøse beina i kroppen min.

(*lenker kan være affiliate-lenker som gjør at jeg kan motta en liten provisjon, uten kostnad for deg)

23 kommentarer om “Smakebit – Hun ba om det

    • Jeg må ofte ha en liten pause mellom hver gang jeg leser en sånn bok. Denne leste jeg ut på formiddagen, men fikk ikke lest mer fordi jeg var så sint på grunn av innholdet i boken. Så neste bok blir nok en hyggeligere bok for min del.

      Liker

  1. Sånn har jeg det og av og til – vil lese på grunn av temaet og ikke lese på grunn av temaet – Den underjordiske jernbanen som jeg har smakebit fra er en slik type bok.
    Ha en riktig fin søndagskveld!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..