Smakebit – Hazel Wood

Jeg satser på at jeg kommer til å like innsiden av boken like godt som jeg liker utsiden. Coveret på Hazel Wood* av Melissa Albert er etter min mening vakkert, og så liker jeg alle de små detaljene det har.

Nok en gang kommer det en smakebit fra starten av en bok fordi jeg er i ferd med å starte på den i dag.

Moren min vokste opp med eventyr, men jeg vokste opp på motorveier. Mitt første minne er lukta av varm asfalt og synet av himmelen gjennom soltaket, der den flyr fordi i en elv av blått. Moren min sier at det kan umulig stemme – bilen vår har ikke soltak. Men jeg kan fortsatt se det for meg når jeg lukker øynene, så jeg holder fast ved det minnet.

Vi har kjørt på tvers av landet hundrevis av ganger, i den gamle, skrøpelige bilen vår som lukter pommes frites og gammel kaffe og kunstige jordbær, fra den gangen jeg stappet Tingeling-leppestiften min inn i sprekkene på lufteanlegget. Vi har bodd på så mange steder, og med så mange folk, at jeg aldri helt har fått taket på den greia med å passe seg for fremmede.

(*lenker kan være affiliate-lenker som gjør at jeg kan motta en liten provisjon, uten kostnad for deg)

26 kommentarer om “Smakebit – Hazel Wood

  1. Jeg er enig, denne boken er virkelig vakker. Jeg er litt mer usikker hva jeg synes om innsiden. Den var fin og ligner ikke på noe annet jeg har lest. Men samtidig synes jeg den var litt rotete. Jeg vil gjerne lese hva du synes etterpå, for jeg er rett og slett usikker på hva jeg synes 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    Liker

    • Det er ikke alltid like lett å bli enig med seg selv om hva en syns om enkelte bøker, så jeg blir absolutt mer nysgjerrig når andre ikke helt vet hva de syns om en bok. Har ikke rukket å lese nesten noe i dag, så foreløpig aner jeg ikke hva jeg syns fordi jeg bare har fått lest et par sider… Spent på fortsettelsen 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..