Smakebit – Revejakt?

God påske!

Jeg har lest lite i påsken, så jeg leser fortsatt på boken til lesesirkelen jeg er med i. Den nærmer seg, så det er på tide å bli ferdig med boken, men det går litt trått. Hvorfor er jeg ikke sikker på, men sånn er det bare med noen bøker. Dagens smakebit kommer derfor nok en gang fra Den siste revejakta* av Ingvar Ambjørnsen.

Etter frokost i dag gikk jeg en lang tur. Alt dette tankespinnet gjorde meg helt ør, jeg måtte bruke andre deler av kroppen enn hjernen. Gå alt dette pisset av meg. Jeg gikk hardt og fort, og  jeg gikk langt. Bak hotellet snor veien seg som en brungrå slange opp gjennom de bratte olienlundene. Reine trollstigen. Veien fører opp på den høyeste toppen her på øya, nesten sekshundre meter over havflata. Øverst oppe ligger et gammelt, hvitkalka kapell. Dit gikk jeg. Jeg hadde blodsmak i kjeften da jeg kom fram, men samtidig en følelse av renselse i meg, av fornying. Plag kroppen, og sinnet blir skura reint! Du har ingen andre bekymringer enn hjertet, du er litt redd det vil sprenge seg vei ut gjennom kjøtt og hud. Eller stoppe brått. Og enkelte ganger kan det å være bekymra for kroppen sin være litt av en ferie.

(*lenker kan være affiliate-lenker som gjør at jeg kan motta en liten provisjon, uten kostnad for deg)

24 kommentarer om “Smakebit – Revejakt?

 1. Rävjakt känns så onödigt. Har inget emot jakt som princip, men föredrar att man jagar det man kan äta.

  Appropå Angela Roquet som skriver om vampyrerna som arbetar i den övernaturliga grenen av FBI så skulle jag hellre rekommendera hennes serie om liemannan Lana – den är några strån vassare och mycket roligare.

  Liker

  • Ikke akkurat revejakt med gevær og sånt egentlig; dette er mer slang – rev som i hasj… å røyke en rev.

   Da ble det nok en serie på listen over bøker jeg har lyst til å lese… 🙂

   Liker

 2. Tack för smakebiten! Var tvungen att kolla upp författaren, och visst där fanns vissa svensköversatta titlar. Roligt att få lite bättre koll på norska författare på detta sätt. 😉

  Liker

 3. Ah, den har jeg lest 🙂 I tillegg har jeg sett filmen (Den siste revejakta), så om du liker boken må du absolutt se filmen! Hovedpersonen er spilt av Kristoffer Joner, og han gjør en virkelig god figur.
  Ha en riktig fin påskesøndag!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..