Smakebit – Suksess?

Søndag, smakebit og suksess?

Smakebiten i dag kommer i alle fall fra The success principles* av Jack Canfield og Janet Switzer. Jeg hørte på en forkortet lydbok av denne sommeren 2017 og likte den så godt at jeg kjøpte den. Siden jeg er meg har jeg ikke startet å lese den før nå.

You only have control over three things in life – the thoughts you think, the images you visualize, and the actions you take (your behavior). How you use these three things determines everything you experience. If you don’t like what you are producing and experiencing, you have to change your responses. Change your negative thoughts to positive ones. Change what you daydream about. Change your habits. Change what you read. Change your friends. Change how you talk.

(*lenker kan være affiliate-lenker som gjør at jeg kan motta en liten provisjon, uten kostnad for deg)

24 kommentarer om “Smakebit – Suksess?

  • Jeg leser bare bittelitt av gangen, så de to første kapitlene har vært interessante (men det er hele 64 (!) kapitler – så kanskje jeg blir ferdig til sommeren?).
   Bare hyggelig!

   Liker

  • Jeg tror sannsynligheten for at endringer en gjør faktisk fortsetter er å bare ta litt av gangen. Alt på en gang ville vært alt for overveldende for de aller fleste vil jeg tro.

   Liker

 1. Tack för smakbiten. Ibland kanske man inte kan ändra sig, utan mer acceptera att man är den man är, och fundera över hur man ska hantera det så att det inte tar över livet. För mig var det en befrielse och mer konstruktivt än att försöka ändra min personlighet.

  Liker

  • Om du liker der du er i livet er det jo bare å fortsette, men om det er ting en ikke er fornøyd med må en ta et valg. Valget blir jo om du velger å klage, fortsette som du gjør, eller om du faktisk gjør noe med det. Ikke noe poeng å endre på ting som allerede fungerer 🙂

   Liker

 2. Det er interessant med slike bøker. Men jeg er så veldig lite flink til å opprettholde tinge jeg har lært i disse bøkene. Jeg er veldig ivrig med en gang og så glemmer jeg det av og går tilbake til gamle vaner 🙂 Det funker mye bedre på meg å følge ting noen sier, eller ting jeg tenker ut i mitt eget hode 🙂
  Ha en riktig fin søndag!

  Liker

  • Godt å vite at jeg ikke er den eneste som er dårlig på gjennomføringen fra slike bøker. Tenkte jeg skulle lese gjennom boka og velge meg ut en ting i starten og fokusere på den. Kanskje det blir enklere?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..