Start with why

 Tittel: Start with why

Forfatter: Simon Sinek

ISBN:978-0-241-95822-3

Før jeg kjøpte denne boka hadde jeg sett noen YouTube-videoer av forfatteren; inspirerende fyr som ofte treffer spikeren på hodet (er det sånn den metaforen er?). Boka ble også anbefalt av et par bloggere jeg følger og har tiltro til.

Joda, det ble kanskje litt mye Apple-kjærlighet til tider, men forfatteren har et godt poeng. Selskaper, organisasjoner og personer som vet hvorfor de gjør noe, holder ofte ut mye lenger enn andre.

Hvordan jeg skal beskrive denne boka er jeg foreløpig ikke sikker på, men jeg vet allerede nå som jeg nettopp har lest den ut at jeg kommer til å lese den om igjen. Da kommer jeg til å ha penn og notatbok ved siden av meg så jeg kan skrive ned ting jeg liker og ideer jeg får mens jeg leser.

Boka oppsummert i en setning blir vel at forfatteren ønsker å inspirere folk og få dem til å forstå at spørsmålet hvorfor er et viktig spørsmål, for så å stille seg det spørsmålet selv. Hva er din hvorfor, og hvorfor er det så viktig?

(*denne posten kan inneholde reklamelinker; om du kjøper noe etter å ha benyttet disse kan det være at jeg får en liten kompensasjon uten ekstra kostnad for deg)

2 kommentarer om “Start with why

 1. Leser ganske mye mer skjønnlitteratur enn fagbøker, men dette hørtes interessant ut. Ikke interessant ut til at det blir prioritert helt med det første, men om jeg kommer over denne boka på biblioteket eller en bokhandel skal den vurderes. Ellers var bloggen din fin og ha en super torsdag, dessuten gratulerer med kvinnedagen! =D

  Liker

  • Så hyggelig at du syntes bloggen var fin og at du ble nysgjerrig på boken Start with why – den er absolutt verdt det etter min mening 🙂 Jeg har også lenge lest mest skjønnlitteratur, men det siste året har jeg lest stadig mer faglitteratur – det kan anbefales.
   Gratulerer med kvinnedagen til deg også!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..