You are a badass

Tittel: You are a badass*

Forfatter: Jen Sincero

ISBN: 978-1-473-64952-1

You are a badass is the self-help book for people who desperately want to improve their lives but don’t want to get busted doing it.

Dette er en bok jeg har sett stadig flere steder etterhvert, så jeg ble selvfølgelig nysgjerrig. Jeg kjøpte boka og begynte å lese. Den lovet tross alt å ikke være som andre selvhjelpsbøker og faktisk være nyttig.

Vel, det startet bra, men så følte jeg det gikk nedover. Eller kanskje jeg bare syns den startet bra fordi jeg ønsket det så sterkt? Faktisk en mulighet i dette tilfellet. Når forfatteren stadig snakker mer og mer om universets «source energy», og at du kan tenke deg til og manifistere deg til et supert liv – da datt jeg litt av.

Misforstå meg rett – det var en del gode poenger i boka, men jeg følte de forsvant litt blant alt det andre. Hun har rett i at en positiv innstilling er viktig, men at du kan for eksempel bare velge å ikke ha depresjon for eksempel… der buttet det imot for min del. Tror hun virkelig at alle med depresjon velger å ha det? Det var et par flere av den typen tilfeller som bød meg litt imot.

Likevel likte jeg mye av boka, for selv om det var mange selvfølgeligheter så er det noen ganger nyttig å bli minnet på dem. Det syns i alle fall jeg.

Alt i alt en grei bok, ikke noe nevneverdig nytt, men lettlest så jeg var greit fornøyd.

(*Reklamelink)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..