Stallo

Tittel: Stallo *

Forfatter: Stefan Spjut; oversatt av Bjørn Alex Herrman

ISBN: 978-82-495-1092-4

Jeg hørte om denne boka for noen år siden og fikk skikkelig lyst til å lese den, mye fordi den handler om troll i de svenske skogene – det måtte jo bare bli bra. Tenkte jeg. Så kom endelig tidspunktet hvor jeg leste boka, og er litt i stuss på hva jeg egentlig syns om den.

Med tanke på at boka er på hele 536 sider skulle en kanskje tro at jeg ville lagt fra meg boka om jeg ikke likte den så godt, men neida, jeg var tydeligvis ikke så glup akkurat da. Det var ikke det at boka var dårlig, men den gav meg liksom aldri helt den følelsen jeg trodde jeg kom til å få (ikke be meg beskrive den følelsen, beskrive sånt syns jeg alltid er så vanskelig). Misforstå meg rett, det var en god del action i boka, men det ble for lite troll?

Det var småskrømt og det var troll. Begge deler forvandlet seg innimellom fra dyr og tilbake igjen. Selv om de få trollene som var der var store, og sånn sett skremmende, var det rett og slett ikke nok troll for meg. Jeg tror jeg trodde det skulle være flere troll og at de skulle skremme flere mennesker enn de gjorde. De som var der skremte vannet av de som kom i nærheten av dem, men det var liksom ikke helt nok. Uff, det hørtes nesten ikke helt bra ut, men sånn blir det noen ganger når forventningene til en bok og selve innholdet i boken ikke helt stemmer overens.

På den annen side, noe må det jo ha vært med tanke på at jeg leste ut boka selv om den ikke var helt det jeg så for meg…

(*Reklamelink)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..