Kjære søndag

Dagens smakebit kommer fra boken jeg leser i forbindelse med lesesirkelen jeg er med i. En bok som sikkert mange allerede har lest fordi den var veldig populær når den kom. Ofte leser jeg ikke populære bøker når de er på sitt mest populære for da er de ofte utlånt fra biblioteket – som er stedet jeg finner flesteparten av bøkene jeg leser. Derfor var jeg overrasket når det viste seg at jeg hadde boken i min egen bokhylle, ulest. Boken smakebiten kommer fra er Bienes hemmelig liv av Sue Monk Kidd.

Biene dukket opp someren 1964, den sommeren jeg fylte fjorten og livet mitt spant inn i en helt ny bane, og jeg mener virkelig en helt ny bane. Når jeg ser tilbake på det nå, får jeg lyst til å si at biene var sendt til meg. Jeg får lyst til å si at de viste seg for meg slik engelen Gabriel viste seg for jomfru Maria, og satte igang begivenheter jeg aldri kunne ha forestilt meg. Jeg vet at det er drøyt å sammenligne mitt ubetydelige liv med hennes, men jeg har grunn til å tro at hun ikke har noen innsigelser, noe jeg skal komme tilbake til. For øyeblikket er det nok å si at jeg, til tross for alt som skjedde den sommeren, fortsatt er svak for bier.

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

27 kommentarer om “Kjære søndag

 1. Jeg likte denne boken veldig godt, og også filmen. Den er fin og anbefales. Det er morsomt når man finner bøker i hyllene man ikke visste at man hadde. Slik er det også for meg 🙂 Ha en riktig fin palmesøndagskveld og en god påske!

  Liker

  • Er det laget film av den også? Hm, får kanskje se den når jeg er ferdig med boken.
   Godt det ikke bare er meg som ikke har 100% oversikt over innholdet i bokhyllene 🙂 God påske til deg også!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..