Kjære søndag

Smakebit på søndag er et meme opprettet av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Dagens smakebit kommer fra en bok jeg leste ut på en dag, og som jeg allerede har skrevet om her. Grunnen til at det kommer en smakebit likevel, er fordi den traff meg på en måte som gjør at jeg ikke klarer å holde den for meg selv. Boken er Jeg håper noen kan høre meg * av Alice Oseman.

Jeg hadde greid å bli jenteprefekt året før med en plakat av meg selv med dobbelthake. Dessuten hadde jeg brukt ordet «meme» i valgkamptalen. Jeg ga inntrykk av at jeg overhodet ikke brydde meg om hvem som ble valgt, selv om det var helt omvendt, og det gjorde at folk fikk lyst til å stemme på meg. Ikke si at jeg ikke kjenner mitt publikum.


Det slo meg plutselig at jeg ikke på noen måte kunne fortelle dette til noen. De visste ikke engang hva University City var, og fankunst var uansett en ganske rar hobby, og de kom kanskje til å tro at jeg tegnet porno eller noe, og så ville de søke seg fram til Tumblr og lese alle de personlige postene mine, og det ville bli helt forferdelig. Skolens smarting og jenteprefekt Frances Janvier avslørt som fangærning. 

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

32 kommentarer om “Kjære søndag

  1. Takk for smakebiten:) Har nettopp kjøpt den inn for biblioteket jeg jobber i. Ble nysjerrig når jeg leste om boken og håper å få lest den snart så jeg får delt det med lånerne som kommer innom biblioteket.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..