Kjære søndag

En smakebit på søndagSmakebit på søndag er et meme opprettet av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Dagens smakebit kommer fra Tusen strålende soler av Khaled Hosseini.

tusen-stralende-solerSenere, da hun var eldre, skjønte Mariam det. Det var måten Nana sa det på – hun sa det egentlig ikke, det var mer som om hun spyttet det på henne – som fikk Mariam til å fatte hvor dypt det stakk. Det var da hun forsto hva Nana mendte, at en harami var noe uønsket; at hun, Mariam, var en uekte person som aldri ville ha de samme rettmessige krav som andre mennesker, hun ville ikke ha krav på kjærlighet, familie, et hjem, anerkjennelse.

Denne boken har jeg bare så vidt startet på, for jeg rekker ikke å lese så mye hjemme. Jeg leser denne boken til en lesesirkel jeg er med i. Der har vi begynt å velge bøker som noen av oss har likt, så er spent på hva jeg kommer til å syns om den.

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

25 kommentarer om “Kjære søndag

  1. Dette er virkelig en nydelig bok! Ha du lest Drageløperen?
    Den tredje boken av forfatteren, på norsk heter den Og fjellene gav gjenlyd synes jeg er best av de tre. Men jeg liker godt de to første for det 🙂
    Ha en riktig fin søndag!

    Liker

  2. Den boken fick jag hem av misstag (glömde avbeställa den från bokklubben) och det är nog det bästa misstag jag har gjort. Tyckte det var en fantastisk bok.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..