Kjære søndag

En smakebit på søndagSmakebit på søndag er et meme opprettet av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Dagens smakebit kommer fra fantasyboken Skolen for det gode og det onde* av Soman Chainani.

skolen-for-det-gode-og-det-ondeSophies bestevenninne bodde på en kirkegård. Siden Sophie hatet alt som var uhyggelig, grått og dystert, ville man kanskje forvente av hun inviterte henne hjem til seg eller prøvde å finne ei ny bestevenninne. Men i stedet hadde hun gått opp til huset på toppen av Gravbakken hver eneste dag denne uka med et smil om munnen, det var jo tross alt hele poenget med en god gjerning.

Agatha sluttet å le. Blikket hennes beveget seg forbi Sophie og inn mot torget. Innbyggerne i landsbyen stirret på dem som om de var løsningen på et mysterium. Den gode i rosa, den onde i svart. Skolemesterens perfekte par.

Dette er min nye «bussbok», men jeg har foreløpig ikke rukket å lese så mye. Boka er på nesten 550 sider, så det kommer til å ta litt tid tror jeg. Boken er beregnet for aldersgruppen 9-13 år, men jeg syns den passer for meg også (og jeg er et stykke unna den målgruppen). Kanskje jeg skal anbefale den for 7.klasse når de kommer til jobben min?

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

24 kommentarer om “Kjære søndag

    • Bare hyggelig.
      Skulle ønske jeg også kunne høre lydbøker, men jeg klarer ikke å konsentrere meg når jeg ikke holder i boka selv. Høres ut som en fantastisk ting; to ting på en gang 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..