Kjære søndag

En smakebit på søndagSmakebit på søndag er et meme opprettet av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Dagens smakebit kommer fra ungdomsbok jeg for tiden leser på bussen fra og tilbake fra jobb.

29008665Det var fortsatt helt stille i klassen, og det var mange åpne munner å se der vi satt og glante på Putte, som altså holdt på å le seg i hjel foran en lærer som sto grønn i trynet på ett bein med et uttrykk i ansiktet jeg aldri hadde sett før.

Så begynte Granberg å grine. Putte fortsatte å le. Hu lo nesten enda mer. Jeg kjenner a jo ganske godt, så jeg skjønte at hun prøvde å stanse, men hu hadde ikke kjangs.

Det var en fantastisk situasjon. Det er ikke ofte du får med deg noe sånt. En hel klasse sitter og glaner og ser ut som de er i begravelse. Nesten en hel klasse. En av elevene, i detta tilfellet Putte Uttermann, ser ut som hu sitter og ser på den beste sitcom-en som noen gang er produsert. Foran a sitter en lærer på huk og griner.

Jeg kan ikke huske forrige gang jeg leste noe av Garvang, men godt mulig jeg blir nødt til å lese mer av det han har skrevet. Dette er god underholdning syns jeg, og jeg har en følelse av at en del ungdommer kanskje kan være enige med meg.

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

18 kommentarer om “Kjære søndag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..