Kjære søndag

En smakebit på søndagSmakebit på søndag er et meme opprettet av Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Dagens smakebit kommer fra en bok jeg leste for en stund siden, men som jeg likte utrolig godt. Etter min mening handler den om bøker og hvilken påvirkning de kan ha på ulike personer. Bortsett fra at jeg vanligvis sitter i sofaen min og leser, så kan jeg kjenne meg igjen i å være helt oppslukt av en bok…

Leserne i Broken Wheel anbefalerUtenfra så Sara ut som en del av utstillingen. Navnet på bokhandelen var malt på vinduet i en varm gultone, og hun satt like under bokstavene som i en vid bue dannet ordene Oak Tree Bookstore.

De viltre lokkene hang som en gardin om ansiktet hennes, der hun satt sammenkrøpet i stolen med boka i fanget og en diger stable med bøker ved siden av seg. De lange, smale fingrene hennes bladde om så ofte at hun fikk ungdommene til å lure på hvordan hun rakk å lese noe.

Det var det som fikk dem til å bli stående. Først hadde de bare stoppet opp og ventet på at hun skulle nikke til dem eller jage dem bort, men nå hadde det gått over en time uten at hun i det hele tatt hadde lagt merke til dem.

Boka er Leserne i Broken Wheel anbefaler * av Katarina Bivald, og dette er det jeg vil kategorisere som en god bok 🙂

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

27 kommentarer om “Kjære søndag

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..