This song will save your life

This song will save your life Tittel: This song will save your life *

Forfatter: Leila Sales

ISBN: 978-1-250-05074-8

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

Jeg begynte å lese på denne boka like før jeg skulle legge meg, og tenkte jeg bare skulle lese et par kapitler. – Plutselig er jeg ferdig med boka og det er flere timer senere… Det er alltid et tegn på at jeg likte boka (, men jeg burde vite bedre enn å skulle lese bare «et par kapitler» før sengetid…)

Elise er lei av å ikke ha noen venner, lei av å ikke passe inn, lei av å være den rare som ingen liker. Etter først ha studert og lest og prøvd å finne ut hvordan hun kan bli populær – et forsøk som feiler – gjør hun et desperat forsøk på å bli sett. Etter en liten stund på sykehuset og i terapi er hun tilbake på skolen hvor ingen engang har lagt merke til at hun har vært borte. Etter alt dette sliter hun med å sove, så hun begynner å gå turer – midt på natta. På en gåtur kommer hun tilfeldigvis over en undergrunnsklubb.

Det er dette som gjør at Elise etterhvert startet å akseptere seg selv sånn hun er. Det er ikke enkelt, det er mye tvil, men det er også gode ting som skjer.

Noe av det jeg likte med boka var at ja, selv «rare» folk kan passe inn et sted. Det er mulig å fortape seg så i musikken at alt rundt blir om ikke ubetydelig, så i alle fall mye mindre viktig. Selv om hovedfokuset i boka hele tiden var på Elise og hennes tanker, var det mange gode bi-karakterer. Blant annet fikk jeg en forkjærlighet for Mel – hvordan kunne jeg unngå det? Vicky er også en av disse fantastiske bi-karakterene som jeg tenker at mange burde ha en av i livet.

Totalt sett: en bok jeg likte veldig godt om ensomhet, et ønske om å bli sett på en god måte, familie og vennskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..