A midsummer’s nightmare

A midsummer's nightmare Tittel: A midsummer’s nightmare *

Forfatter: Kody Keplinger

ISBN: 978-0-316-08421-5

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

Dette er den tredje boka jeg leser av Keplinger, og den er like underholdende som de to første. Jeg liker skrivestilen og karakterene. I denne boka er det Whitley Johnson som er hovedpersonen. Akkurat som de to andre bøkene jeg har lest av Keplinger (The duff og Shut out), foregår denne boka i Hamilton. Et lite sted med lite å gjøre, og mye sladder og rykter.

Når første setningen i boka er: «Hangover are a bitch.» bare visste jeg at det kom til å bli drama og underholdning. Wesley og Bianca er innom i en liten scene, og det litt som å se gamle venner som en kan smile sammen med fordi en vet de har det bra 🙂 Det begynner riktignok å bli en stund siden jeg leste The duff, men var ikke Harrison i den boka?

Bailey var bare den søteste lillesøsteren en kunne tenke seg med all iveren og energien en kunne tenke seg. Foreldrene til Whitley derimot kunne du fått billig av meg. Så det er godt at moren til Bailey og Nathan, Sylvia, var der og kunne vise Whitley at ikke alle voksne alltid er like håpløse.

Familien og vennskap står høyt i kurs i denne boka, men familien er definitivt bygd på en litt annen måte enn hva jeg er vant til. Det er ikke en dårlig ting, bare en annerledes ting.

Boka har dessuten et stikk til de som driver med rykter og sladder, ikke hør på alt: mest sannsynlig er veldig lite av det sant (om noe). Ikke si noe om noen på nett som du ikke kunne sagt direkte til dem. Dessuten, bare fordi det går rykter om ting er det ikke greit å bare ta seg til rette….! Jeg innser at nok ikke alle ville tenkt mest over enkelte av hendelsene, men det er enkelte ting en ikke burde føle skyld for. Selv om folk tenker en ting er det ikke dermed sagt at de kan gjøre akkurat hva som faller dem inn.

Nathan var en fantastisk fyr, og jeg skulle gjerne kjent både han og Harrison og mange andre av karakterene i denne boka. De var absolutt en herlig gjeng! 🙂 (og jeg er glad for at jeg har flere bøker av Keplinger igjen å lese:) )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..