Resistance

Resistance Tittel: Resistance * (Night school #4)

Forfatter: C. J. Daugherty

ISBN: 978-0-349-00170-8

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

Må. Ha. Neste. Bok. NÅ!

Jeg visste det når jeg leste første boka i serien, dette er en serie jeg liker utrolig godt! En super, kick-ass kvinnelig hovedperson, med andre like kick-ass og fantastiske karakterer som både er venner og fiender. Allie Sheridan er sterk på mange måter, men svak på andre måter. Hun godtar ikke å bli overkjørt av andre, hun står for de meningene hun har, men hun har også mange ganger hvor hun er usikker på seg selv og de rundt seg. Hun prøver å tenke gjennom ting, men det er ikke alltid alle skjønner logikken hennes. Hun er villig til å gjøre mye for vennene sine; og de er villige til å gjøre mye for henne.

Selvfølgelig liker jeg spenningen og actionen i boka, det er tross alt det som er en del av hovedplotet i boka – hvem skal styre?

Vennskapene i denne boka (og resten av serien) er sånn mange vennskap burde være (bortsett fra en del politikk, våpen og gale mennesker). De støtter opp om hverandre, de sier ifra om noen oppfører seg på en måte de ikke burde, de krangler og blir uvenner, de snakker med hverandre og blir venner igjen, de bryr seg alltid om hverandre og hvordan de andre har det. De trenger ikke alltid si alt høyt fordi de kjenner hverandre og vet når de trenger å bare være der for hverandre.

Det er så mye som skjer i denne boka, og måten den slutter på gjør at jeg må bare ha neste (og siste) bok i serien så fort som mulig. Serien som helhet ser ut til å være en ny favoritt (og det er ikke noe jeg får ofte). Jeg har ofte bøker jeg liker godt, men nye favoritter? 🙂

2 kommentarer om “Resistance

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..