Think twice

Think twice Tittel: Think twice *

Forfatter: Sarah Mlynowski

ISBN: 978-1-40833-155-2

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

Dette er andre boka i serien «Don’t even think about it» – siden den kom ut i år aner jeg ikke om det kommer til å komme flere. (Fant nå ut at jeg leste første boka høsten 2014 – jeg likte da første boka, men regnet ikke med å lese neste bok, jeg regnet heller ikke med at det var en bok jeg kom til å huske… jaja, så feil kan en ta)

Vi møter igjen karakterene fra første boka, det er gått to år siden da. De har begynt å bli vant til å leve med telepatien, og regner med at det er noe de må leve med resten av livet. Som det står: «…magic wands can break» – så det er lett å skjønne at noe er i gjære. Plutselig er det en av dem som mister telepatien – den personen føler seg ganske så hjelpeløs og de andre blir livredde for at de også skal komme til å miste det. Dette gjør jo at de prøver flere ulike ting for å forhindre at det skal skje.

Det blir selvfølgelig masse drama både for de som fortsetter å ha telepati og de som mister det – og det blir mye gnisninger mellom de to gruppene. Det er interessant å lese hvordan de har utviklet seg, og hvordan de forandrer seg i forhold til hverandre når telepatien endrer seg.

Boka var lettlest og underholdende, så jeg er fornøyd med at jeg leste den. Skal jeg nok en gang ta sjansen på å si at jeg ikke tror jeg kommer til å huske denne så lenge?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..