Running like a girl

Running like a girl Tittel: Running like a girl *

Forfatter: Alexandra Heminsley

ISBN: 978-0-09-955895-8

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

Dette er andre gang jeg leser denne boka; første gang leste jeg den på norsk, men nå leste jeg den på engelsk. Jeg likte den så gode ved første gangs lesing at jeg kjøpte den, så nå kan den stå i bokhylla mi og jeg kan lese den akkurat når jeg ønsker.

Jeg syntes denne boka var morsom, godt skrevet og den inspirerte meg. Jeg fikk nesten lyst til å løpe jeg også (noe jeg vanligvis kun i nødstilfeller; eks. løpe etter buss eller tog – med andre ord: noe jeg prøver å unngå). Det er så mange ting i denne boka jeg kan kjenne meg igjen i. Blant annet sier hun et sted at hun ikke er noen løper – det er ikke jeg heller. Hun har likevel en stahet i seg som gjør at hun etterhvert prøver seg. Det går ikke akkurat bra de første gangene, men til slutt virker hun til å knekke en liten del av koden.

Dette er Alex’s tanker i etterkant, men også tanker hun tenkte mens hun var på vei til å bli en løper. En ting jeg beit meg merke i var at den gangen det begynte å gå bedre med løpingen hennes var at hun i lang tid hadde gått lange turer. Jeg liker jo å gå tur (selv om jeg har gjort lite av det i det siste), så kanskje jeg også kan komme dit?

Boka gav meg motivasjon når jeg leste den denne gangen også. Jeg har bestemt meg; jeg trenger ikke løpe maraton slik som hun gjorde, men jeg har et ønske om å gå hytte-til-hytte på Hardangervidda. Derfor: om hun kan løpe maraton, burde jeg klare å oppfylle mitt ønske! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..