Råd og tips til deg som skal studere

omsl.Raad og tipsNY-rød Tittel: Råd og tips til deg som skal studere *

Forfatter: Arild Raaheim

ISBN: 978-82-05-47318-8

(*Affiliate link – om du kjøper noe etter å ha klikket på denne kan jeg motta provisjon – uten kostnad for deg.)

Jeg skal studere bedriftsøkonomi på deltid fra i høst. Derfor har jeg lest blant annet denne boka om temaet. Første delen av boka var faglig og fortalte om læring som fagfelt. Den andre delen av boka var praktisk tips og råd i forhold til det å studere; både å jobbe alene og i grupper, og forberedelse til eksamen.

I første delen av boka var det mye interessant, men også ting jeg ikke syns var så spennende. Jeg likte skrivestilen – faktaorientert og saklig, men ikke kjedelig.

Andre delen av boka likte jeg godt rett og slett på grunn av alle tipsene. En del ting visste jeg om og har tenkt over tidligere, mens andre ting er ting jeg ikke har tenkt over før. Dette er en bok jeg tror jeg kommer til å lese mer i utover i semesteret. Rett og slett fordi jeg ikke klarer å ta inn over meg alle tipsene på en gang. I starten av semestere kommer jeg nok på mange måter studere som jeg har gjort før, men med tipsene fra denne boka i bakhodet. Det kommer til å gjøre at jeg fokuserer på enkelt ting på en annen/ny måte, og som kan gjøre det enklere å justere pensumlesing og oppgavejobbing ettersom semester går.

Med andre ord er dette en bok jeg anbefaler til de som lurer på om måten de studerer på kanskje ikke alltid er den mest effektive og lærerike. Jeg har mine måter å gjøre ting på, men med denne boka er det mer sannsynlig at jeg kommer til å endre på noen ting for å bli enda bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..