You’re never weird on the internet (almost)

You're never weird on the internet (almost) Tittel: You’re never weird on the internet (almost)

Forfatter: Felicia Day

ISBN: 978-0-7515-6248-4

Denne boken fikk meg til å smile! 🙂

Jeg kan ikke påstå at jeg visste så mye om Felicia Day før jeg startet å lese boken; jeg visste hun spilte i en web-serie som het The Guild. Hm, det var vel nesten det eneste. Jeg har jo skjønt at hun er kjent i en del kretser, spesielt spill- og internett-verden… Jeg er ikke sikker på om jeg klarer å sette fingeren på akkurat hvorfor jeg likte boken så utrolig godt, men jeg kan gjøre et forsøk? (eventuelt flere?)

Hun føles virkelig i det hun skriver gjennom hele boken. Hun er quirky (hva er et godt norskt ord for det?), hun er bestemt, hun er nevrotisk og har masse angst, og: hun er seg selv. Hun er smart. Hun er nerdete (på den mest positive måten). Hun er en person jeg føler man kan se opp til. Hun er morsom.

Gjennom hele boken var det setninger og avsnitt jeg ville lagd som sitater, men om jeg hadde gjort det ville det nesten ikke vært noe «vanlig bok» igjen….

I hope all my copious oversharing encourages someone to stop, drop, and do something that’s always scared them. Create something they’ve always dreamt of. Connect with people they never thought they’d know. Because there’s no better time in history to do it.

Dette er en bok som jeg kommer til å ta frem og lese litt i her og der når jeg føler for det. Rett og slett fordi jeg tror det kommer til å gjøre meg glad, at det kommer til å inspirere meg, og at jeg innimellom kommer til å le høyt for meg selv 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..