Mai-lesing – kanskje (om jeg rekker…)

April var en super lesemåned for meg; for det første så leste jeg nesten alle bøkene jeg ville lese i april, for det andre så likte jeg bøkene jeg leste (det siste er utrolig viktig). Jeg gjorde også andre ting i april, blant annet var jeg med på et danseshow! Jeg danser på et dansestudio en gang i uken 🙂 Gruppen jeg er i hadde bare en kort nummer, litt nervepirrende, men veldig gøy å stå på scenen, men det var utrolig mye venting….

Mai måned blir nok en travel måned for meg; skal selvfølgelig jobbe, skal stå på en stand med jobben (noe jeg ikke har gjort før, så det går sikkert bra), flere avtaler med venniner, og en helgetur (og lese bøker, men det trengs vel egentlig ikke å bli nevnt spesifikt?). Nok en gang har jeg lånt med meg (for) mange bøker hjem fra biblioteket som jeg vil lese i mai, så her kommer listen:

Another day Dette er bok to i en serie; jeg leser den på engelsk selv om den nettopp kommet ut på norsk på Gyldendal forlag.

Saga 5 Grafisk roman, femte bind, begynner å bli en liten stund siden jeg leste de første fire…

Four Siste boken i Divergent-universet til Roth 🙂

Generation why Crushed Andre og tredje bind, gleder meg!!

Magnus Chase and the sword of summer Om norrøn mytologi, Riordan – som kommer ut med nok en ny serie i disse dager; hvordan klarer den mannen å skrive så utrolig mange bøker??

Magisterium_1_JERNPROEVEN_154,5x238.indd Har hørt at det er lett å sammenligne mye med Harry Potter, jeg er mest spent på om den står godt for seg selv.

The infinite sea Endelig skal jeg lese oppfølgere til The fifth wave som jeg likte veldig godt (har hørt at filmen ikke er noe særlig så dropper nok å se den…)

Mimeordenen Hm, husker ikke noe fra første bok (The bone season), så det blir spennende å lese bok to… hehe

Hevnen Norsk serie, bok tre har nå kommet ut og bok fire er på vei, så jeg begynner på en’ern…

Demonenes sang Nok en norsk fantasyserie, populært for tiden det!

Odin's ravens Bok to i en fantasyserie om de norrøne gudene.

Jeg begynner å ane et tema for bøkene jeg vil lese i mai; noen tegneserier, masse fantasy og ikke en eneste frittstående bok, bare serier… Dessuten: alt for lite av vårens nye ungdomsbøker som jeg har gledet meg til… Vi har til og med fått mange av dem på jobb… Vel, alt til sin tid.

Har du lest noen av bøkene jeg planlegger å lese i mai? Ikke minst, har du lest noen av vårens nye ungdomsbøker?

3 kommentarer om “Mai-lesing – kanskje (om jeg rekker…)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..