Anonym

De4_0_omslag_softcover.indd

Tittel: Anonym (De4 #0)

Forfatter: Vera Voss

Forlag: Kagge


Julie har fått nok av å bli mobbet og bestemmer seg for at også hun har rett til å leve ut drømmene sine. Skjult bak bloggprofilen AnonymGirl, kan hun leve livet hun alltid har ønsket seg, og hun blir en mektig spiller i blogg-universet.


Denne boken er bok nummer 0  i serien De4; Hevnen er bok 1 og Modellene er bok 2. Boken er superkort; bare 94 sider så det er litt begrenset hva det er plass til.

Hovedpersonen Julie håper at ting skal bli annerledes, men skolestart ser likt ut som før. Hun har fremdeles problemer med mobbing, men ønsker ikke å fortelle det til foreldrene; det blir bare styr. I stedefor oppretter hun en blogg hvor hun føler at hun kan være seg selv. Det fungerer overraskende bra, bloggen blir fort populær.

Jeg tror på mobbingen i boken, og på at Julie oppretter en blogg for å få utløp for tanker. Det at bloggen blir så fort populær med så mange treff føler jeg likevel er litt usannsynlig. De fleste blogger bruker noe tid på å bli populære. Bortsett fra det syns jeg mange ting i boken er skremmende virkelighetstro. Dette er bok 0 i serien, og den er en god introduksjon til serien. Jeg er veldig spent på hvordan resten av serien kommer til å være; kommer den til å klare å holde seg virkelighetsnær?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..